Januar & Februar menu på Broholm Slot
Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.
Januar og februar er typisk mørke kolde måneder. I køkkenet bruger vi nu flittigt af de syltede og hengemte frugter og grønsager fra sommeren og efteråret. Vintermånederne på Broholm Slot er ofte også lig med flere rodfrugter og generelt lidt dybere og mere intense smage.
VINTER MENU
POCHERET KONGEKRABBE
Jordskok i variation som creme og sprøde chips
Kr. 185,-
DAGENS FANGST
Bisque af kongekrabbe, vinterspinat og sprød æble
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-
VARIATION AF KNOLDSELLERI
Som bagt, pure og selleriskum med brunet esdragonsmør
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-
DÅDYR FRA SYDFYNSKE SKOVE
Som rosastegt og sprød croquette, saltbagt persillerod og pommes confit
Kr. 315,- Som hovedret
UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
med hjemmebagt knækbrød og syltede garniture
Kr. 185,-
CITRUSCARPACCIO MED LETFROSSEN YUZUMOUSSE
Hvid chokoladeganache og hasselnøddecrunch
Kr. 185,-
Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-